Opruimen

Opruimen is een ruim begrip! Wist je dat, wanneer je eenmaal je omgeving hebt opgeruimd, dat ook meer rust en ruimte oplevert  in je hoofd?

Ik kan je helpen om dat te bereiken! Ik help je om een rustige omgeving in je huis te creëren en/of ook een overzichtelijke administratie.

Ook voor een goed voorbereide verhuizing ben je bij mij aan het goede adres.  

Zie jij ook zo op tegen het opruimen in je huis, je administratie op orde krijgen of tegen een verhuizing. Maak dan eens een verblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek met mij. Je zult verrast zijn wat ik voor je kan betekenen!

notebook-workplace-desk-iphone-library-study

Ervaringen:

september 2016, Renata:

“Hilde is een vrolijke, intelligente, warme vrouw. Die door haar mensenkennis snel tot de kern kan komen en vandaar uit meedenkt naar praktische oplossingen voor de vragen die er zijn. Ze heeft voor mij tijdens een verhuizing naar volle tevredenheid de keuken ingericht! Zoek je iemand die je kan helpen met plannen/organiseren en wil je graag meer overzicht en rust in je leven dan ben je bij haar in goede (opgeruimde) handen.”

juni 2016, Els:

“Ik ben heel erg blij met de hulp van Hilde. In 2 x 3 uur tijd zijn mijn woonkamer en mijn werkkamer weer prettige leefplekken geworden. Hilde heeft mij allerlei tips gegeven hoe ik het in de toekomst ook zo netjes kan houden. Dat moet ik dan uiteraard wel zelf doen, maar dat gaat vast lukken!”