Opruimcoach

Denken, dromen, doen!

1-aerial-view-of-table-with-potted-flower-and-notebook-on-table

  • Droom jij ook van een opgeruimde woonkamer?
  • Of van een werkkamer waar je alles direct terug kunt vinden?
  • Waar ruimte is om ook eens te ontspannen en je eindelijk het idee hebt dat je eens klaar bent voor vandaag?

Samen met JeRegelMaat kun je daar wat aan doen! Samen kunnen we dat doel bereiken.

Hoe werkt het? Als jíj dat wilt, dan kom ik naar je toe. Als we dan jouw woon- of werkwensen hebben vastgesteld, maken we een plan en gaan we opruimen. Ik ondersteun je in het nemen van beslissingen over je spullen. Als we klaar zijn heb je een opgeruimd huis of kantoor, nieuwe manieren om je spullen makkelijk terug te vinden. Én heb je handvatten het zelf ook zo opgeruimd te houden!

Maak gewoon eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Stuur een mail naar [email protected] of bel 06-83258151 Reviews:

december 2016, Yolande:

“Hilde heeft me alleen al door haar aanwezigheid goed geholpen. Vanwege de afspraak ben ik voordat ze zou komen al begonnen met opruimen, als een stok achter de deur. Daarna moest ik natuurlijk ook tijd vrij maken om samen met haar nu eens echt te kijken naar alle klussen die sinds de verhuizing nog waren blijven liggen. Hilde is vriendelijk, rustig, praktisch en zit vol goede ideeen. Ik kreeg ook telkens nadat ze geweest was mailtjes en appjes met tips, adressen en voorbeelden van waar we het over gehad hadden. Terwijl ze hier was hebben we echt een grote slag gemaakt door onze zolder aan te pakken. Van rommel/wasverdieping is het nu een overzichtelijke werkplek geworden, heel fijn! Kan zelfs weer yoga doen hier. Ook in onze slaapkamer zijn de kasten nu superpraktisch ingedeeld en voor de kinderkamer heb ik handige tips gekregen om later zelf mee aan de slag te gaan. Kortom; als je niet meer door de berg heen komt, of je er niet toe kunt zetten aan de slag te gaan; bel Hilde!”