Ervaringen

2-stools-in-empty-room

december 2016, Yolande:

“Hilde heeft me alleen al door haar aanwezigheid goed geholpen. Vanwege de afspraak ben ik voordat ze zou komen al begonnen met opruimen, als een stok achter de deur. Daarna moest ik natuurlijk ook tijd vrij maken om samen met haar nu eens echt te kijken naar alle klussen die sinds de verhuizing nog waren blijven liggen. Hilde is vriendelijk, rustig, praktisch en zit vol goede ideeen. Ik kreeg ook telkens nadat ze geweest was mailtjes en appjes met tips, adressen en voorbeelden van waar we het over gehad hadden. Terwijl ze hier was hebben we echt een grote slag gemaakt door onze zolder aan te pakken. Van rommel/wasverdieping is het nu een overzichtelijke werkplek geworden, heel fijn! Kan zelfs weer yoga doen hier. Ook in onze slaapkamer zijn de kasten nu superpraktisch ingedeeld en voor de kinderkamer heb ik handige tips gekregen om later zelf mee aan de slag te gaan. Kortom; als je niet meer door de berg heen komt, of je er niet toe kunt zetten aan de slag te gaan; bel Hilde!” 

september 2016, Jolanda: 

“Hilde heeft fantastische hulp geboden na een verhuizing. Wat een dozen vol spullen stonden er! Alles is opnieuw uitgezocht. Wat weg kon hebben we naar de kringloop gebracht en alles verder een nieuwe plek gegeven. Hilde hielp op een vlotte en doortastende wijze. Ook gaf ze fijne tips om het zelf verder aan te kunnen pakken. Zonder Hilde was dit zeker niet gelukt. Dank je wel Hilde! Je bent top!

september 2016, anonieme organisatie:

“Na een korte intensieve intake, bood Hilde direct een frisse kijk op de administratieve organisatie. Naast een duidelijke rapportage, deed zij aanbevelingen om de processen efficiënter te laten verlopen. Terugziend op de effecten van de aanbevelingen,  blijkt dat we door de andere manier van werken, honderden uren hebben bespaard terwijl het proces aanmerkelijk verbeterde. De professionele blik van een “buitenstaander” heeft ons veel goed gedaan.”

september 2016, Renata:

“Hilde is een vrolijke, intelligente, warme vrouw. Die door haar mensenkennis snel tot de kern kan komen en vandaar uit meedenkt naar praktische oplossingen voor de vragen die er zijn. Ze heeft voor mij tijdens een verhuizing naar volle tevredenheid de keuken ingericht! Zoek je iemand die je kan helpen met plannen/organiseren en wil je graag meer overzicht en rust in je leven dan ben je bij haar in goede ( opgeruimde) handen.

juni 2016, Els:

“Ik ben heel erg blij met de hulp van Hilde. In 2 x 3 uur tijd zijn mijn woonkamer en mijn werkkamer weer prettige leefplekken geworden. Hilde heeft mij allerlei tips gegeven hoe ik het in de toekomst ook zo netjes kan houden. Dat moet ik dan uiteraard wel zelf doen, maar dat gaat vast lukken!”

foto’s:

IMG_6523