Over mij

3ee2174Met JeRegelMaat ondersteun ik, Hilde Hulst, mensen die weer orde, rust en ruimte willen aanbrengen in hun huis, leefomgeving en/of hun dagelijks leven. Ook kan ik je helpen je administratie weer beheersbaar te maken en/of je agenda efficiënter te plannen.

Hoe werkt het? Als jíj dat wilt, dan kom ik naar je toe. Als we dan jouw woon- of werkwensen hebben vastgesteld, maken we een plan en gaan we opruimen. Ik ondersteun je in het nemen van beslissingen over je spullen. Als we klaar zijn heb je een opgeruimd huis of kantoor, nieuwe manieren om je spullen makkelijk terug te vinden. Én heb je handvatten het zelf ook zo opgeruimd te houden!

JeRegelMaat is ontstaan doordat ik steeds vaker om me heen mensen, in hun drukke bestaan,  zie vastlopen in de hoeveelheid spullen, taken en informatie omdat er zóveel op hen afkomt.

Mijn werkgebied bestrijkt voornamelijk het midden van het land.

Ik ben opgeleid op diverse gebieden, waaronder Professional Organizing (OrganizingWorks maart 2010 en Opleiding Professional Organizer Particulieren (OPOP) juni 2016), Coaching (zowel individueel als teamcoaching), Arbo/Reïntegratie en als Verpleegkundige. Mijn loopbaan is tot nu toe divers verlopen als (gespecialiseerd) verpleegkundige binnen de gezondheidszorg, de Arbozorg, Zorgmanager, Geneesmiddelenonderzoek en als Professional Organizer.